Ons kantoor

Begin 2011 besloten we het voormalig Texaco tankstation, op de hoek van de Generaal Lemanlaan en de Nijverheidsstraat, om te toveren tot een vastgoedkantoor. De ervaring, gedrevenheid en interesse in vastgoed waren hiertoe de aanleiding.

Dé uitgelezen locatie, op 50m van de Brugse ring en de Gentpoort, makkelijk te bereiken. In combinatie met een doordachte huisstijl en een enthousiast team, was ‘THUIS een feit.

Ondertussen werd ons kantoor grondig gerenoveerd en verwelkomt ze de klanten in alle ruimte en een persoonlijke sfeer. U kan bij ons zowel vooraan als achteraan parkeren!

Het etalage is goed zichtbaar, groot en verlicht. Uw eigendom staat hier altijd in de kijker.

U verdwijnt bij ons niet in de massa, een persoonlijke en correcte aanpak zijn de basis om tot een mooi resultaat te komen.

 

Wat doen we?

We focussen ons op verkoop, verhuur en beheer van onroerende goederen in Groot Brugge en omstreken. Service is alles. Vertrouwen, correctheid en enthousiasme beschrijven onze aanpak om tot snel resultaat te komen. 

SCHATTING

U overweegt om uw eigendom te verkopen of te verhuren, wij bekijken graag samen met u de prijs en de mogelijkheden. Via een plaatsbezoek door een van onze commerciële medewerkers bepalen we een correcte waarde aan de hand van verschillende parameters.

ADVIES

Bij een vastgoedtransactie komt heel wat kijken, talrijke vragen komen naar boven, wij staan u graag bij in dit proces.

VERKOOP

Wenst u uw eigendom te verkopen? Wij starten met een vrijblijvende professionele prijsbepaling!  Geen verkoop = geen kosten

Via het uitgebreid klantenbestand, aantrekkelijke fotoreportage,  kantoor met groot etalage op topligging, doelgerichte publiciteit in diverse media en begeleide plaatsbezoeken, bereiken wij vlot de juiste koper.

We zorgen voor een volledige dossiersamenstelling, maken een sluitende verkoopsovereenkomst en werken nauw samen met uw notaris tot en met het verlijden van de akte.

VERHUUR 

Wenst u uw eigendom te verhuren? Wij starten met een vrijblijvende professionele prijsbepaling! Geen verhuur = geen kosten

Via het uitgebreid klantenbestand, aantrekkelijke fotoreportage, kantoor met groot etalage op topligging, doelgerichte publiciteit in diverse media en begeleide plaatsbezoeken, bereiken wij vlot de juiste huurder.

We zorgen voor een grondige screening van de kandidaat-huurders, opmaak EPC, uitgebreid huurcontract, gedetailleerde plaatsbeschrijving, blokkering huurwaarborg en registratie. Volledig op maat van uw eigendom!

BEHEER

Bent u niet helemaal thuis in het reilen en zeilen van verhuren? Heeft u weinig tijd of wenst u simpelweg een optimaal beheer van uw huurdossier zonder zorgen? Dan is onze beheerformule bij verhuur dé oplossing! 

Wij zorgen voor opvolging van de maandelijkse huurbetalingen, jaarlijkse indexering, regelmatig nazicht van uw onroerend goed, opvolging attesten, opvolging herstellingen of problemen,… Wij zijn het aanspreekpunt voor u en uw huurder!

Onze locatie?

Generaal Lemanlaan 17, Brugge – Assebroek

Het voormalig Texaco tankstation, op de hoek van de Generaal Lemanlaan en de Nijverheidsstraat, werd gerenoveerd tot ons vastgoedkantoor. 

Op 50m van de Brugse ring en de Gentpoort, makkelijk te bereiken. 

Grote parking voor –en achteraan ons kantoor!